birthday

Idag början APU:n och jag börjar om en halv timme! OM EN HALVTIMME! fyfan vad tidigt asså.. haha men sånt som jag får stå ut med ^^ går ju inte i skolan nu på 6 veckor så de är ju skönt de :) Men imorn är jag ledig, skapligt nice!

I morse vid 6 kom mamma, pappa & zebastian in & sjöng för mej.. haha trött som en jävla jude elr ngt xD
Sen när jag har kommit hem så kommer det väl lite folk antar jag (: igår var Morfar här osv.. nice.

Nej nu måste jag gå, annars kommer väl jag försent..? haha

puss på er!

drygt

Idag var det världens drygaste dag i skolan.. inte alls kul. Men iaf, eftersom jag har varit ganska off här så tänkte jag berätta lite vad vi gjorde förra veckan :) Jo, vi var på brandstationen & gjorde massor med skojigt! Fys, "lekar" cyklade runt hela stan haha låter väl inte så kul men det var det faktiskt!

Idag efter skolan har det väl inte hänt så mycket, var med linn & fotade lite, mys. Nu sitter jag här & kollar på idol med Ella.. Emmelie borde komma snart tror jag?

Bor inte hemma förtillfälligt, bor i lägenheten med Ella & Emmelie och det sitter väldigt fint ska ni veta :)) sen blire väl lite tvspel som vanligt (:

Nej nu ska inte jag sitta här & skriva mera, tråkar väl ut er hah, borde egentligen plugga nu ;o

Puss


kretaa

 

  

 

   

 


Kreta



   

   mer bilder kommer sen

Sjuuuuk

Har inte haft tid att skriva här eller så för skolan har börjat och jag har försökt att koncentrera mej på den ist.
Ihelgen har jag varit i Linköping och inskaffat mej en större säng! Kändes att det behövdes, för jag har ju haft en 120 säng ända sen jag var liten.. så nu fick det bli 160 ist :) I Söndags Tog jag bort alla mina saker ut ifrån rummet eftersom jag håller på att göra om det för ja sisodär 110 ggr elr ngt. Men nu ser det bra ut iaf, fattas bara en  byrå som jag ska köpa efter jag har fyllt år (:

I Måndags vart jag sjuk, inte så speciellt kul. Det ända jag har gjort dom här dagarna är sovit, kollat på film, sovit sovit osv.. kul va? Nej nej.

Ajuste skulle ju lägga upp lite bilder ifrån kreta kom jag på! Men det får bli senare idag för nu ska jag göra lite annat, höööööörs!

RSS 2.0